Tenpin

Feltham

The decision to reduce the 25000ft space by 30% and hand back the spare area to the landlord, gave us the opportunity to remodel the space. The Quasar game gave way to a larger and profitable amusement games area and an improved reception. Beyond this we raised the central area for the bar and dining area, allowing good views across the venue. With a minimal budget we decided to create a colourful and dynamic wall decor, lit from a virtual cable tray grid ceiling, harmonising the various zones and controlling this huge volume. The result was a clearer offer and navigation for the customers, and much improved management efficiency.

Dover_Design_TenPinBowling_Feltham_026.p
Dover_Design_TenPinBowling_Feltham_051.p
Dover_Design_TenPinBowling_Feltham_003.p
Dover_Design_TenPinBowling_Feltham_053.p
Dover_Design_TenPinBowling_Feltham_035.p